U bent hier: Home  »  Over ons

Over ons

Werktedoen is een stichting die in 2014 is opgericht door onderstaande bedrijven.

WerkWent 

werkwentWerkWent helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden naar een geschikte baan. Hierbij zetten wij ook trainingen en coaching in. Coaching is altijd maatwerk. Trainingen variëren van korte vaardigheidstrainingen tot complete beroepsopleidingen. Wij zijn gespecialiseerd in de ICT branche en zijn daar nog steeds actief. Bij ons kan je sleutelen aan computers, programmeren, 3D- en gamedesign, websites bouwen en Social Media uitvoeren voor klanten.
Wij Leggen de nadruk op jouw mogelijkheden en niet op jouw beperkingen. Natuurlijk moet je wennen aan je werk en het werk aan jou. Dat geldt voor iedere nieuwe werknemer. Wij nemen jouw vakinhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten als vertrekpunt. Door samen te werken met ICT-bedrijven, UWV, gemeente, Werkbedrijf, scholen en zorginstellingen kunnen wij snel schakelen om tot een goed resultaat te komen.

Motorcycle Support 

werkwentMotorcycle Support begeleidt mensen met een lichte beperking, die geen zin hebben in zorg en tussen de wal en het schip dreigen te raken of zijn geraakt. Motorcycle Support biedt hen op kleinschalige wijze zinvol en relevant werk op de motorwerkplaats of middels stages en plaatsing in begeleid werken bij bedrijven in de regio.

Door het aanbieden van deze werkplekken zorgt Motorcycle Support dat deze mensen de gereedschappen en het zelfvertrouwen krijgen om toch zo zelfstandig en volwaardig mogelijk te kunnen werken en leven. Door de maximale aandacht die Motorcycle Support hen geeft, is deze integratie in de dagelijkse samenleving een goed te behalen doelstelling.

Kenniscentrum van AD(H)D en ASS 

werkwentKenniscentrum AD(H)D en ASS B.V. is ontstaan uit een fusie tussen AMARUS en Praktijk Counselling Gelderland. Wij voeren re-integratietrajecten en jobcoachtrajecten uit in opdracht van bedrijven, verzekeraars en arbodiensten om werknemers die dreigen uit te vallen te begeleiden.

Sinds 2000 zetten wij dagelijks onze jarenlange ervaring en kennis in om mensen met AD(H)D of  autisme weer aan het werk te helpen èn te houden! Bij ons werken jobcoaches, arbeidsdeskundigen, loopbaanadviseurs en ervaringsdeskundigen op gebied van AD(H)D en autisme.

De ervaring heeft geleerd dat in een met zorg uitgekozen werkomgeving en met de juiste ondersteuning van een jobcoach, mensen met AD(H)D en autisme verrassend goed kunnen presteren. Veel mensen met AD(H)D en autisme hebben specifieke talenten om hun werkzaamheden uit te voeren. Zo kunnen zij een waardevolle bijdrage leveren aan de bedrijven waar ze werkzaam zijn.

Wijkbedrijf 

werkwentHet Wijkbedrijf kenmerkt zich door een praktische aanpak in de wijken Lindenholt en Dukenburg.
Omdat wij weten wat er speelt in deze wijken en goed contact onderhouden met het lokale bedrijfsleven kunnen we op een snelle en doortastende manier een goede match maken.
Deze lokale en persoonsgerichte aanpak levert veel voordelen op. Werkgever en werknemer voelen zich meer betrokken bij hun omgeving. Het Wijkbedrijf maakt zich sterk om deze verbinding te bewerkstelligen.
Mensen met unieke talenten en kwaliteiten kunnen angstig zijn om een nieuwe stap op de arbeidsmarkt te zetten. In een vertrouwde omgeving, dicht bij huis, neemt deze spanning snel af. Een werkgever zal hierdoor eerder iemand een kans geven. Op kansen moet je niet op gaan zitten wachten, die moet je creëren!

ROVINIJ 

werkwentDe kern van ROVINIJ:

ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in Nijmegen en omgeving. U kunt bij ons terecht voor:

  • Uitzenden & Detacheren
  • Arbeidsbemiddeling
  • HR Consultancy
  • (Job)coaching & Begeleiding
  • Vraagstukken Veiligheid en Arbo

Binnen het sociaal domein richten wij ons vóóral op het payrollen van kandidaten en het begeleiden daarvan. Zaken voor mens en werk zijn bij ons het best verzorgd. Dat bewijzen we al sinds 1990 door de juiste combinatie van menselijke en zakelijke kernwaarden: eerlijk, open, aandachtig en duidelijk. Daarbij gaan we steeds voor het beste resultaat; ervaar het zelf!

Copyright Werk te doen 2015 - 2023 | Disclaimer
Design & development by: Timeless Design