U bent hier: Home  »  Dagbesteding

Dagbesteding

Werktedoen heeft een bepaalde visie als het gaat om dagbesteding. Wij vinden dat het anders kan en anders moet.

Om die reden hebben wij in 2014 werktedoen opgericht. Wij zijn nu een van de zes partijen die voor het Werkbedrijf binnen de regio Nijmegen arbeidsmatige dagbesteding invullen.

Ontwikkeling staat bij ons centraal.  Op al onze beschikbare werkplekken vind je altijd een combinatie van leren, werken en (commercieel) eindproduct.  Hoe we dat doen? Door ervoor te zorgen dat er op al onze beschikbare werkplekken naast zorgbegeleiding, altijd vakspecialisten uit het bedrijfsleven aanwezig zijn met kennis van zaken. Hierdoor kunnen wij ook snel schakelen en je laten groeien in je werk. Door de nauwe band met het bedrijfsleven is doorgroei naar betaald werk beter te realiseren. Op onze werkplekken vind je niet alleen maar mensen die komen voor dagbesteding. Je vindt daar mensen met verschillende achtergronden, verschillend kennisniveau en met verschillende werkervaring. Allen met interesse voor een bepaald vakgebied.

dagbesteding


Onze aanpak heeft succes.

Er zijn al veel bedrijven, instellingen en initiatieven die zich bij ons willen aansluiten.

Op dit moment hebben wij binnen onze eigen stichting unieke plaatsen voor het werken met computers of motoren.  Bij WerkWent kan je sleutelen aan computers, programmeren, 3D- en gamedesign leren, social media voor klanten uitvoeren, webdesign en nog veel meer binnen de ICT. Ook is het mogelijk om erkende certificaten te behalen.  Bij Motorcycle Support leer je sleutelen aan motoren, brommers en scooters. Naast alle activiteiten in de werkplaats kan je ook hier een erkend diploma halen voor bijvoorbeeld assistent monteur.

Meer belangstelling voor het groen of de horeca? Geen probleem wij hebben een groot aantal werkplekken beschikbaar bij bedrijven waarmee wij samenwerken.

Wil jij meer halen uit je dagbesteding? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons. Wij hebben altijd een plek die bij jou past.

 

dagbesteding

Copyright Werk te doen 2015 - 2023 | Disclaimer
Design & development by: Timeless Design